Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Polis kuş uçurtmadı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yılbaşı gecesi Kırıkkale polisi kuş uçurtmadı. Ana caddeler, şehirlerarası karayolları ve şehir merkezinde geniş önlemler alındı.

DEVRİYELER HİÇ DURMADI

Yılbaşı gecesinin huzur içerisinde geçmesinin en önemli unsurları şüphesiz ki emniyet güçleri oldu. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, trafik, asayiş ve güven timleri şehrin dört bir yanında tedbirler aldı. Sokaklar devriye ekipleriyle, caddeler trafik ve güven timleriyle kontrol altına alındı. Başta Zafer Caddesi olmak üzere Cumhuriyet, Ankara, İstanbul gibi ana caddeleri başta olmak üzere halkın yoğun olarak bulunabileceği alış veriş merkezlerinde sivil, resmi devriyeler ile Güven Timleri, Yıldırım Ekipleri görev aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda olası yeni yıl kutlamaları için gerekli önlemler alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı yaya görev yaptı.

BİNLERCE SÜRÜCÜ ALKOL DENETİMİNDEN GEÇTİ

Umuma açık yerler ve Yılbaşı için eğlence tertip eden yerler Polis Merkezi Amirlikleri ve Yıldırım Ekipler tarafından kontrol altında tutuldu. Trafik denetimleri ön planda tutuldu. Şehrin tamamında ve gece boyunca sabah saatlerine kadar aralıksız sabit ve hareketli trafik uygulamaları yapıldı. Sürücü ve yayaların can güvenliği açısından özellikle alkol kontrol uygulamasına önem verildi.

MARKETLER DE MESAİ YAPTI

Öte yandan Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurttan’ın daha önce açıkladığı gibi kentteki bakkal ve büfeler yılbaşı nedeniyle saat 03.00’a kadar açık kaldı. Ancak alkollü içki satışları yine saat 10.00’da kepenk kapattı. Zabıta ekipleri de sabah saatlerine kadar denetim yaptı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu