Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Polis’ten 170. yıl anısına konser

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulunda konser düzenlendi. Konserde sunulan birbirinden güzel türküler, büyük ilgi gördü.
Konser ilgi ördü
Polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile kutlanırken, dün polis meslek yüksek okulunda konser düzenlendi. Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğ. Mehmet Kaya ve eşi Aysel Kaya, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Aşkın, Belediye Başkanları, İl Müdürleri, Emniyet Müdürleri ve Aileleri, davetliler ve Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri katılmasıyla gerçekleştiren konser büyük ilgi gördü.
 
Sergi açıldı
Polis Meslek Yüksekokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan Zeybek ve Ankara Oyun Havaları Gösterilerin yapıldığı programda, PMYO Öğrencileri tarafından oluşturulan Müzik Grubu Türk Halk Müziği eserlerini seslendirdi. TRT Ankara Radyosu Sanatçılarından Mustafa Acar ve Kırıkkaleli Mahalli Sanatçılarından Fatih Demirhan’ın seslendirdiği türküler ile devam eden program sonunda Vali Kolat ve Protokol Heyeti, programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve misafir sanatçılara çiçek takdim etti. Vali Kolat, daha sonra, Polis Okulu Öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisini gezerek, öğrencilerden bilgiler aldı.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu