KırıkkaleSpor

Potanın şampiyon kızlarına ödül

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları oynanan son maçlarla tamamlandı. Rakiplerini geride bırakan Özel Güleç ABC Fen Lisesi şampiyonluk ipini göğüsledi.

MÜCADELE BEĞENİ TOPLADI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları oynanan final maçıyla son buldu. Final maçında öğrencilerin kıyasıya mücadelesi katılımcıların büyük beğenisini topladı. Özel Güleç ABC Fen Lisesi ve Bahçeşehir Koleji arasında 17 Ağustos spor salonunda oynanan final mücadelesini Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, öğretmenler ile antrenörler birlikte izledi.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Genç Kızlar Basketbol final müsabakasında da rakibini geride bırakan Özel Güleç ABC Fen Lisesi şampiyonluk ipini göğüslerken Bahçeşehir Koleji ikinci oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve katılımcılar tarafından dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Sporcuların ödüllerini vererek tebrik eden İl Müdürü Güneş, “Spor projelerinin ilimizin vizyonunu geliştirmedeki katkısı çok önemli. Okul Sporlarıda bu anlamda ilimize büyük katkı sağlamaktadır. Müsabakalara katılan öğrencilerimizi ve emeği geçen eğitimcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Tahir Erdem

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu