Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Rahat Uyu Bebeğim

Türkiye'yi yasa boğan hain terör saldırısına Kırıkkale’den tepki gelmeye devam ediyor. Hakkari’de eli kanlı terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıyla şehit edilen 11 aylık bebek Mustafa Bedirhan Karakaya’ya ithafen bir yazı kaleme alan Mehmet Dede, “Rahat uyu bebeğim, bayrağın gölgesinde bu vatan düşmeyecek üç beş puştun eline” sözlerine yer verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli esnaf Mehmet dededen anlamlı mesaj

Türkiye’yi yasa boğan hain terör saldırısına Kırıkkale’den tepki gelmeye devam ediyor. Hakkari’de eli kanlı terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıyla şehit edilen 11 aylık bebek Mustafa Bedirhan Karakaya’ya ithafen bir yazı kaleme alan Mehmet Dede, “Rahat uyu bebeğim, bayrağın gölgesinde bu vatan düşmeyecek üç beş puştun eline” sözlerine yer verdi.

KIRIKKALE ESNAFINDAN TERÖRE TEPKİ

Hakkari Yüksekova üs bölgesinde görev yapan eşi Astsubay Çavuş Serkan Karakaya ve arkadaşlarına kek, börek ve pasta yaparak sürpriz yapmak için aracıyla yola çıkan Nurcan Karakaya (26) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya’nın eli kanlı terör örgütü PKK tarafından bombalı saldırı sonucu şehit edilmesine Kırıkkale’den tepki gelmeye devam ediyor. Çeşitli STK temsilcileri yaptıkları basın açıklamalarıyla hain terör saldırısını lanetlerken, Kırıkkale esnafı da bir yandan işyerine bayraklar asarak şehitlerini bağrına basarak, teröre tepkisini dile getiriyor.

TEPKİSİNİ AFİŞLE DİLE GETİRDİ

Kırıkkale’de eli kanlı bebek katili terör örgütüne bir tepkide Kırıkkale’nin Mehmet Dedesi olarak bilinen Elit Ekmek işletmesi sahibi Mehmet Taşkın’dan geldi. İşyerine Ay Yıldızlı Türk bayrağı asan Mehmet Dede, işyerinin camına da kendisinin tasarladığı yanında 11 aylık bebek şehit Mustafa Bedirhan Karakaya’nın fotoğrafının bulunduğu afiş astı. Kendisi de torun sahibi olan Mehmet dede afişte  “Rahat uyu bebeğim, bayrağın gölgesinde bu vatan düşmeyecek üç beş puştun eline” ‘Mustafa Bedirhan’a ithaf olunur’ ifadesine yer verdi.

AFİŞLER MİNİBÜSLERE ASILDI

Teröre tepkisini dile getiren Mehmet dede, hazırladığı tepki afişlerini çoğaltarak Kırıkkale şehir içi taşımacılığı yapan minibüslere astı. Mehmet Taşkın’ın hazırladığı afişleri araçlarına asan minibüsçü esnafı da hain saldırıyı kınadıklarını ifade ettiler. Hain saldırıyı kınadığını ifade eden Taşkın “Bebek katillerini lanetliyoruz. Bu bombalı saldırı onların acizliğini, alçaklığını en açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bu vatan öyle hainleri çok gördü ve hiç birine de pabuç bırakmadı, bundan sonra da bırakmayacaktır. Mehmetçiğimiz şehit olan masum yavrularımızın kanını yerde koymayacaktır. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hain saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyorum” dedi.

ÖZEL HABER

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x