Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Rahmet ve Saygıyla Anıyoruz

Kırım Türkleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz İdik, “Türk savunma sanayiinin kurulmasına, kendine ait arazileri hiçbir karşılık beklemeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bağışlayarak unutulmayacak katkı sağlayan ve Kırıkkale şehrinin doğmasına vesile olan fedakâr ve hayırsever Hüseyin Kahya Hiçyılmaz'ı vefatının 85. Yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle anıyoruz.”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırım Türkleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz İdik, “Türk savunma sanayiinin kurulmasına, kendine ait arazileri hiçbir karşılık beklemeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne bağışlayarak unutulmayacak katkı sağlayan ve Kırıkkale şehrinin doğmasına vesile olan fedakâr ve hayırsever Hüseyin Kahya Hiçyılmaz’ı vefatının 85. Yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle anıyoruz.”

MEVLİDİ ŞERİF OKUNACAK

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilimizde Valiliğimiz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ve merhumun sevgili ailesi tarafından anma programı düzenlenecektir. Program dahilinde, 24 Eylül Cuma günü Merkez Nur Camiinde mevlidi şerif okunacak, Cuma namazından sonra Kırık Köyü’nde yer alan aile mezarlığında bulunan kabri ziyaret edilerek dua edilecek ve ikramda bulunulacaktır. Mezarlık ziyareti için Cuma namazından sonra Nur Camiinin önünden Kırıkkale Belediyesi tarafından araç kaldırılacaktır.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x