Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ramazan pidesi 2 TL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

11 ayın sultanı Ramazan ayının olmazsa olmazı olan ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Oda Başkanı Yurdalan Eroğlu yaptığı açıklama ile Ramazan Pidesinin fiyatının 2 TL olduğunu söyledi.

 

EROĞLU AÇIKLADI

11 ayın sultanı Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmezi olan Ramazan Pidelerinin fiyatları açıklandı. Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Oda Başkanı Yurdalan Eroğlu yaptığı açıklama ile Ramazan Pidesinin fiyatı 2 TL olduğunu söyledi. Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşlar hazırlıklarını yaparken fırıncılardan pide fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Ramazan ayı boyunca 300 gram pide 2 TL’den satışa sunulacak.

 

İLK İFTAR SAAT 20:25’DE

17 Haziran’a 18 Hazirana bağlayacak gece ilk sahura kalkılacak. İlk sahuru 05:10’da yapacak olan Kırıkkaleliler ilk iftarını ise saat 20:25’te açacak. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ise İl Müftülüğü ile Kırıkkale Belediyesi’nin çalışmaları hızla devam ederken, geleneksel olarak yapılan Ramazan Sokağı bu yıl ki ramazan ayında yine Sevgi Yolunda Kırıkkalelilerin hizmetinde olacak. Ramazan ayının vazgeçilmezleri arasında bulunan İftar Çadırları ise Kırıkkale Belediyesi tarafından her mahallede Kırıkkalelilere hizmet verecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu