Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Rekabet Fiyatta Değil Kalitede Olmalı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda ilimizde faaliyet gösteren fırıncı esnafların sorunları masaya yatırıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda ilimizde faaliyet gösteren fırıncı esnafların sorunları masaya yatırıldı.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi’nin talebi üzerine ilimizde faaliyet gösteren fırıncı esnafları ve ekmek rayiç fiyat belirleme komisyonu üyesi kurumların yetkilileri bir araya geldiler. TSO tarafından organize edilen ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ali Dolu, Yönetim Kurulu ve 2. Meslek Komitesi üyesi Nizamettin Ayyıldız, Genel sekreter Ahmet Şerbetçioğlu, Kırıkkale Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcileriyle fırıncı esnafları katıldı.

Fırıncı esnafının artan girdi maliyetleri haricinde en büyük sorununun haksız rekabet ortamı oluşturan esnaflar olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, fahiş fiyat ve haksız rekabet uygulayanlar için yasada ağır cezalar bulunduğunu hatırlattı. Rekabetin fiyatta değil kalitede yapılması gerektiğine dikkat çeken Varlı, alınan tüm kararlara, yapılan uyarılara rağmen bazı esnafların haksız rekabette ısrar ettiklerini, bazı işletmelerin faaliyetlerine ruhsatsız devam ettiklerini bunun da kurallara uygun çalışan işletmeleri mağdur ettiğini söyledi. Sorunun çözümü için ilgili kurumların denetimlerini artırarak cezai yaptırımlarda bulunmaları gerektiğine işaret eden Varlı, prosedürleri yerine getiren, işini iyi yapan esnafların her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Toplantıya katılan fırıncı esnafları ise sorunların görüşülmesine olanak tanıyan bu toplantıyı organize ettikleri için Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’ya teşekkür ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x