Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Saadet Partisi Türkiye’nin Umududur

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Saadet Partisi 8’inci Olağan Büyük Kongresi’nin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Kutluca, iktidarın attığı adımlardan dolayı devlet ve hükümetin birbirine karıştığını, iktidarın kendisini devlet yerine koyduğunu belirterek, “Bu ülke bizim, bu devlet hepimizin! İktidara gelenler kendi politikaları ile ülkeyi kalkındırmaya çalışırlar ama kendilerini devlet yerine koyamazlar” diye konuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Saadet Partisi 8’inci Olağan Büyük Kongresi’nin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Kutluca, iktidarın attığı adımlardan dolayı devlet ve hükümetin birbirine karıştığını, iktidarın kendisini devlet yerine koyduğunu belirterek, “Bu ülke bizim, bu devlet hepimizin! İktidara gelenler kendi politikaları ile ülkeyi kalkındırmaya çalışırlar ama kendilerini devlet yerine koyamazlar” diye konuştu.

“KONGREMİZ, PARTİMİZİN İKTİDARA HAZIR OLDUĞUNUN ANLAŞILMASINI SAĞLADI”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Saadet Partisi 8’inci Olağan Kongresi’nin tüm Türkiye’den yoğun bir katılım ile gerçekleştirildiğini ifade eden Kutluca, kongrenin seçim için hazırlık çalışmalarının da başlangıcı olduğunu belirterek, “30 Ekim Pazar günü, yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimizin ve binlerce teşkilat mensubumuzun katılımıyla 8’inci Olağan Büyük Kongremizi coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Bu kongre bizim moralimizi de elbette yükseltti. Bu haliyle bu kongre, kararlılığımızın altını kalın çizgilerle çizdiğimiz, tepeden tırnağa seçimlere ve iktidara odaklandığımızın ilanı olan bir kongre oldu. Salonun atmosferi, Saadet Partisi kadroları olarak bir ve beraber olduğumuzun, kadrolarımızla ve politikalarımızla iktidara hazır olduğumuzun herkes tarafından anlaşılmasına vesile olduğu kanaatindeyiz.” dedi.

“SAADET PARTİSİ, TÜRKİYE’NİN UMUDUDUR”

Saadet Partisi teşkilatlarına yönelikte açıklamalarda bulunan Kutluca, her vatandaşa ulaşmanın zorunlu olduğunun altını çizerek, “Köy kahvelerinde bir sobanın etrafında bizi bekleyen milyonlarca insan var. Şehrin çeperlerindeki mahallelerin tenha sokaklarında bizi bekleyen insanlarımız var. Dışarı çıkamayan insanlarımız var. Evlerinde kapısını çalıp, selam vermemizi bekleyen yüz binlerce insanımız var. Memurlarımız, işçilerimiz, emeklilerimiz ve işsiz insanlarımız var. Kısacası bu ülkede bir çıkış kapısı arayan milyonlarca insanımız var. Bu insanlarımız da bizden bir çıkış yapmamızı bekliyor. Bizim teşkilatlarımıza öncelikle vermek istediğimiz mesaj bu. Bir kez daha ifade etmek istiyorum, insan insanın ümidi, Saadet Partisi ise, Türkiye’nin umududur. Ayrıca Saadet Partisi, bu coğrafyanın vicdanıdır. Saadet Partisi, ‘Adil Bir Dünya’nın da teminatıdır. Bu sorumlulukla, bu kararlılıkla çalışmalarımıza hız verecek, her geçen gün tempomuzu artıracak, seçim gecesine kadar yorulmak nedir bilmeden ter dökeceğiz. Yorgunluğumuzu da ancak ‘Milletin İktidarında Saadet Var’ cümlesi ilan edildiğinde ve bu mübarek ülkeye, bu aziz millete hizmet ettikçe atacağız.” diye konuştu.

“DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN VE DOĞRULARI YAPMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Türkiye’nin yeni yüzyıl inşasının AK Parti iktidarının değişmesi ile başlayacağını ifade eden Kutluca, hem iktidarın hem de sistemin değiştirilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Saadet Partisi, yaptıklarının yanında yapmayacaklarını da dile getirerek vizyonunu ortaya koyan bir partidir. Ne derlerse desinler; biz doğruları söylemekten ve imkân bulduğumuzda da doğru işleri yapmaktan vazgeçmeyeceğiz! Ne işe yaradığına, uygun çözüm olup olmadığına, gerekli mi değil mi diye bakılmadan her inşaatı, yatırım ve hizmet olarak takdim eden bu anlayışı kabul etmemiz mümkün değil. Üretim ve istihdam odaklı yatırımları ülke geneline yayacak ve yaygınlaştıracağız. Eğitimde nicelikle birlikte niteliği de artırma bizim hedeflerimizden birisi. Sağlıkta, adeta ‘paran kadar muayene olursun’ anlayışına evrilen bu düzeni değiştireceğiz. 6 ay sonraya 9 ay sonraya gün verdiler ifadesi sağlıkta ortadan kalkacak. Dış politikada figüran olmak dışında bir politika uygulayacağız. Etrafımızdaki en tehlikeli proje Büyük Ortadoğu Projesi’dir. Yani Büyük İsrail Projesi’dir, bu projeye mutlaka karşı geleceğiz.” dedi.

“İKİYÜZLÜ SİYASETE SON VERECEĞİZ”

İktidarın kendisinin yaptığı şeylere mübah olarak baktığına dikkat çeken Kutluca, aynı hareketi diğer partilerin yapması durumunda haram ilan ettiğini belirterek bu tür siyasetin de sonunun geldiğini ifade ederek, “Dışarıda anormallikleri normalleşme olarak takdim eden, içeride başka bir siyasi partiye haram ilan ettiğini, işine gelince kendine mubah gören bu ‘ikiyüzlü siyasete’ son vereceğiz. İktidar bloğunun sınırlarını kendisinin çizdiği, kurallarını kendisinin belirlediği ve istediği zaman da bu kuralları değiştirdiği dar bir alanda siyaset yapmayı reddediyoruz. Öngörüsüzlüğüyle meşhur olan bir iktidarın, yeni bir vizyon ortaya koyma iddialarına da sadece bir espri olarak algılıyor ve elimizin tersi ile itiyoruz. Dün söylediğini bugün inkâr eden, muhalefetin söylemediklerini söylemiş gibi takdim eden iktidarın, algı fabrikalarında ürettiği suni gündemlere takılıp kalmayacağız. Zira bizim yapacak çok işimiz ve dünyaya söyleyecek sözümüz var” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x