Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Şimşekler Deplasmandan 1 Puan İle Dönüyor

Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig 2. grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligin 11. haftasında deplasman Ofspor ile karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona ererken Kırıkkale Büyük Anadoluspor puanını 10'a çıkardı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig 2. grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligin 11. haftasında deplasman Ofspor ile karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle sona ererken Kırıkkale Büyük Anadoluspor puanını 10’a çıkardı.

GOL SESİ ÇIKMADI

Maç Of ilçe stadında oynandı. Maça her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahibi olmanın etkisiyle Ofspor ilk yarının sonlarına doğru oyun üstünlüğünü ele aldı ve bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Maçın ilk sarı kartı 45.dakikada Kırıkkalespor’dan Mehmet Albayrak’a çıktı. İkinci yarıya Kırıkkalespor daha iyi başladı. Yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Maçın Dakika 62”nci dakikasında Kırıkkalespor’dan Buğra Şahiner sarı kart gördü. Maçın 71. dakikasında ise ev sahibi ekipten Ömer Çetinbaş sarı kart gördü. Maçın 90.dakikasında Kırıkkalespor’dan Emre Karadağ sarı kart gördü. Her iki takımda maçın sonunda beraberliğe razı oldu. Kırıkkalespor puanını 10’a çıkarırken, Ofspor puanını 8’e çıkardı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x