Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Şabap Gedikali’ye Keskin’de bayan desteği

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şebap Yücel Gedikali'ye ilçedeki bayanlar büyük destek veriyorlar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şebap Yücel Gedikali’ye ilçedeki bayanlar büyük destek veriyorlar.


Gedikali Keskin pazarını kendine destek veren bayanlarla gezerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için sandıkta destek istedi.

Keskin artık bir bayan eli değmesi gerektiğine inanan Şebap Yücel Gedikali ve ekibi oldukça seri olarak çalışmaya devam ediyor .Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin ortak ittifakı olan Gedikali Keskin’in tüm mahallelerini birkaç tur gezdikten sonra esnaf ziyaretlerine ağırlık veriyor. Gedikali Keskin’in hizmette geri kaldığını her fırsatta dile getirerek” Keskin yıllardır iktidar partisi tarafından yönetildi . Belediye aynı kişisel yönetti belediyeyi aynı gölgeler yönetti .Ancak hizmete baktığınız zaman ortada bir hizmet göremiyoruz. Su sorunu yol sorunu hala ilçemizin ana gündem maddesi. İktidar nimetini ilçemize taşıyamayanlar şimdi belediye başkanlığı makamının peşindeler. Biz ekibimizle beraber her mahalle her caddeye sokağa projemiz hazır. Bu işin içerisinden gelen birisi olarak Keskin’r artık bayan eli değmesi gerektiğine inanıyorum ve Keskinli bayanlar da bana tam destek veriyor .”şeklinde konuştu.Gedikali açıklsmasının ardından “22.02.2024 Keskin’de Kırıkkale il başkanımız sayın Ümit Bekçe, yönetim kurulu üyesi Ömür Yücel ve il kadın kolları başkanımız Kübra Yaman’nın katılımı ile Perşembe pazarı esnafımızı selamladık.”dedi.

I M G 20240222 W A0118

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x