GündemManşet

Sabır ve şefkatle çalışıyorlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Hemşireler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı.
1964’TEN BERİ KUTLANIYOR
İl Sağlık Müdürü Dr. Uzun kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sağlık hizmetlerinin temel görevlilerinden olan hemşirelik mesleğinin önemini vurgulamak amacıyla 12 Mayıs günü ülkemizde 1964 yılından bu yana Hemşireler Günü ve bu günü takip eden hafta da Hemşireler Haftası olarak kutlanmaktadır.
NE KADAR TAKDİR ETSEK AZ
Sağlığını kaybeden insanlarımızın yeniden sağlığına kavuşabilmelerine yoğun çaba ve gayret gösteren hemşirelerimiz ulvi bir görev icra etmekle birlikte değişen sağlık ihtiyaçlarının giderilmesinde, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanmasında ve sağlık hizmetinin eksiksiz bir şekilde giderilmesinde de ağır bir sorumluluk yüklenmişlerdir. Bu ağır sorumluluk altında görev yapan hemşirelerimizi ne kadar takdir etsek azdır. Bu duygularla tüm hemşirelerimizin bu anlamlı günlerini ve haftalarını yürekten kutlar, insan sevgisiyle, şefkatle ve sabırla yerine getirdikleri görevlerinde başarılar dilerim.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu