Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Kutsal bir meslek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş Hemşireler Günü’nü kutladı.
ÖNEMLİ SORUMLULUK TAŞIYORLAR
Güngüneş, “Sağlık Bakanlığımız, sağlıklı toplum yapısı oluşturmak için koruyucu sağlık hizmetlerinin yanı sıra tedavi hizmetlerini de en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisindedir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda görev alan hemşirelerimiz üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışlarıyla kutsal bir mesleği ifa etmektedirler” dedi.
PROFESYONEL HALE GELDİ
Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan, geliştiren ve hastalık halinde iyileştirme hizmeti veren sağlık ekibinin en önemli öğelerinden birinin hemşireler olduğunu da vurgulayan Güngüneş, son yıllarda sağlık alanındaki hızlı değişim ve gelişim ile insanımızın daha iyi sağlık hizmeti almasının sağlamasının yanında, hemşirelerin eğitim seviyesinin yükselmesiyle de mesleğin profesyonel bir hale geldiğini ifade etti. Güngüneş, “İnsan hayatının kutsallığının farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan tüm hemşirelerimizin ‘Hemşireler Günü’nü kutlar, tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu