Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Sağlık Çalışanları Seçim Günü Görev Yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, 14 Mayıs gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde görev alan 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları ile Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanlarını ziyaret ederek, ikramlarda bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları ile Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanlarını ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Başkanı Akdoğan şu ifadelere yer verdi;

“Tüm dünyanın ilgisiyle ülkemizde yaşanan 14 Mayıs seçimleri, tüm dünyaya örnek olacak bir demokrasi şöleninde, huzur ve sükûnet içerisinde gerçekleşti. Seçimlerimizin bu şekilde geçmesine neden olarak gördüğümüz aziz milletimizin duyarlılığı başta olmak üzere emeği geçen tüm kamu ve özel birimlere Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak teşekkür ederiz. Ayrıca bu seçim gününde milletimize hizmet etmek amacıyla mesai harcayan emek veren tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu