Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Sağlık personeli eğitimden geçti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi tarafından personele yönelik bilgi ve duyarlılığı arttırma amacıyla ‘yangın’ konulu seminer verildi. İl Sağlık Müdürlüğü personellerine bina içi ve dışı olası yangın ve müdahale konulu sunum yapıldı. Ardından yangına müdahale ve yangın tüplerinin kullanımı ile ilgili bilgilere uygulamalı eğitim verildi.

 

EĞİTİMLER SON DERECE ÖNEMLİ

İl Müdürlüğü emrinde görev yapan Sivil Savunma Uzmanı verdiği eğitimler sonrasında söz alan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun konuşmasında; “Gerek doğal afetlerde, gerek yangınlarda, kriz durumunun önlenmesi kadar sonucunda oluşan kötü tablonun da bir an önce rutine dönmesinde sivil savunma faaliyetleri son derece önem taşımaktadır”

 

UYGULAMALI TATBİKAT

“Sivil Savunma kapsamında oluşabilecek tüm kriz senaryolarına hazırlıklı olmak gerekmektedir. Bu sebepten kendimizi ve kurumumuzu konu hakkında duyarlı ve hazır halde tutmak amacıyla eğitim ve tatbikat çalışmalarımız olmaktadır. Ümidimiz odur ki sivil savunmayı gerektirecek olaylarla karşılaşmayalım ama tedbiren tüm ekibimizle hazırlıklı olalım” şeklinde konuşarak konunun önemini aktardılar.

 

 

İl Sağlık Müdürü Uzun’un konuşmaları sonrasında kurum binası önünde yangın tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x