Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şampiyon Kırıkkale Gücü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Basketbol İl Temsilciliği’nin 2015 faaliyet programında yer alan Genç Erkekler ve Genç Kızlar Basketbol Kulüpler arası İl Birinciliği Müsabakaları 02 – 08 Mart 2015 tarihinde Yenimahalle Behiç Çelik Spor salonunda yapıldı. Turnuva sonunda Erkeklerde de, kızlarda da Kırıkkale Gücü Spor Kulübü şampiyon oldu.
 
REKABET VE HEYECAN
9 takım ve 108 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında rekabet ve heyecan üst seviyedeydi. Müsabakalar sonunda Erkeklerde Kırıkkale Gücü Spor Kulübü birinci olurken, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü İkinci, Merkez Spor Kulübü üçüncü oldu. Kızlarda Kırıkkale Gücü Spor Kulübü birinci olurken Akşemsettin Spor Kulübü ikinci Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü üçüncü oldu.
 
GSİM’E TEŞEKKÜR EDERİZ
Ödül töreninde konuşma yapan Basketbol İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan, “Kulüpler Arası Genç Kız ve Genç Erkekler Basketbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim” dedi. Burada başarı elde eden sporcular gruplara gitmeye hak kazandıklarını dile getiren Pekdoğan, her desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü’ye, Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu