Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Şampiyonluk geliyooo…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ALTINDAĞ, YOZGAT’I 3-1 YENDİ, LİDERLİK KOLTUĞU ASIL SAHİBİNE KALDI
 
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk için mücadele veren temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı Çankırı Belediyespor karşılaşmasından 3-0 galip ayrıldı. Yozgatspor’un yenilmesi ile birlikte TM Kırıkkalespor tekrar liderliğe yükseldi.
 
İLK YARIM SAAT GOL BULAMADIK
Çankırı Atatürk Stadında oynanan Çankırı Belediyespor-Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşmasını Rize Bölgesinden Muhammet Ali Metoğlu yönetti. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte oyundaki üstünlüğünü rakibine iyice hissettiren temsilcimiz TM Kırıkkalespor özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklar ile gol pozisyonlarına girdi. Serdar, Uğur ve Ömer ile pozisyonlara giren temsilcimiz ilk yarım saatte gol bulamazken, ev sahibi ekibe de pozisyon vermedi.
 
ÖMER ÖNE GEÇİRDİ
Karşılaşmanın 36’ıncı dakikasında atak geliştiren temsilcimiz TM Kırıkkalespor, Ömer Sunar’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra biraz daha rahat oynayan ve oyuna hükmeden TM Kırıkkalespor, farkı ikiye çıkarmak için pozisyonlara girse de, ev sahibi Çankırı Belediyespor ise beraberlik golü için atak geliştirdi. Her iki takımda ilk yarıda başka gol atamayınca karşılaşmanın ilk yarını 1-0 TM Kırıkkalespor üstünlüğü ile bitti.
 
İKİNCİ YARIYA DA HIZLI BAŞLADIK
İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi hızla başlayan TM Kırıkkalespor, ikinci gol için ev sahibi Çankırı Belediyespor kalesine ataklar geliştirdi. TM Kırıkkalespor’un baskılı oyununa rağmen beraberlik golü arayan ev sahibi Çankırı Belediyespor defansında açıklar verdi. Ev sahibi ekibin verdiği boşlukları değerlendirmeye çalışan TM Kırıkkalespor, yakaladığı pozisyonları golle süsleyemezken, ev sahibi ekibin defansı yerinde yaptığı müdahaleler ile taraftardan alkış aldı.
 
ADEM GOLLE DÖNDÜ
Karşılaşmanın 75’inci dakikasında ikinci gol için atak geliştiren TM Kırıkkalespor pozisyonunda defans oyuncuların yaptığı hareket sonucu Hakem  Muhammet Ali Metoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı üç haftalık cezası biten ve oyuna sonradan giren Adem Ercan kullandı. Adem penaltı atışını gole çevirirken karşılaşma 2-0 oldu. İki farklı skoru iyi değerlendiren TM Kırıkkalespor kontrollü oynamaya başladı.
 
SERDAR SON NOKTAYI KOYDU
Ev sahibi ekibin gol aramasını iyi değerlendirerek, kontra ataklara çıkan konuk ekip TM Kırıkkalespor, birkaç pozisyon yakaladı ancak üçüncü golü bulamadı. karşılaşmanın normal süresi biterken, hakem uzatma dakikalarını gösterdi. Karşılaşmanın bitimine dakikalar kala bu kez sahneye Serdar Kılıç çıktı. Serdar attığı gol ile skoru 3-0’a getirdi ve maç sona erdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu