Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Saran Grup 60 çocuğu İstanbul’da ağırladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saran Grup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde geleneği bozmayarak Kırıkkale ve Hakkari’den gelen 60 çocuğu İstanbul’da ağırladı.

 

İSTANBUL’UN TARİHİ VE KÜLTÜREL YERLERİ GEZDİRİLDİ

Türkiye’nin bir çok ilinde eğitim ve spor alanlarında yaptığı yatırımlarla ve sorumluluk projeleriyle bilinen Kırıkkaleli İş Adamı Sadettin Saran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneği bozmayarak Kırıkkale ve Hakkari’den gelen 60 çocuğu İstanbul’da ağırladı. Bu yıl 19’uncusunu gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliğinde çocuklara üç günlük gezi programı kapsamında İstanbul’un tarihi ve kültürel yerler gezdirildi.

 

ASLA PES ETMEYİN!

Çocuklarla bir araya gelen Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran tavsiyelerde bulunarak, “Asla pes etmeyin. Ne zaman kaybedersiniz; düştüğünüzde değil; hatta yenildiğinizde de değil; pes ettiğinizde kaybedersiniz! Hayal kurun, hedef belirleyin. Hayallerinizin peşinden koşun. Başarısızlık geçicidir ama başarısızlığın getirdiği tecrübe ile elde edilen başarı kalıcıdır. Eğitim hayatınızı sadece bilgi edinmek, bazı şeyleri öğrenmekten ibaret görmeyin. Asıl eğitim nasıl düşüneceğinizi, aklınızı nasıl kullanacağınızı öğrenmektir. İş hayatında işinize de asıl bu yarar. En önemlisi, Atatürkçü gençler olun” dedi. Etkinlik sonrasında öğrencilerin her birine Fenerbahçe forması hediye edildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x