Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Sırakaya gözyaşları arasında toprağa verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gaziantep’te otomobilinin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden uzman onbaşı Süleyman Sırakaya, memleketi Kırıkkale’de toprağa verildi.

ŞEHİTLİK OĞLUMA NASİP OLDU

Sırakaya için Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Halitli köyünde öğle vakti köy meydanında cenaze töreni düzenlendi. İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından helallik isteyen Sırakaya’nın babası Mustafa Sırakaya, “Vatanına seve seve canını verdi. Dünyaya gelmeden önce oğlumu rüyada yeşil kundak içerisinde görmüştüm. Şehitliği ben çok istiyordum ama oğluma nasip oldu. Görev yerine giderken elim bir kaza sonucu şehit oğluma hakkınızı helal eder misiniz?” dedi. Sarıkaya’nın naaşı, köy mezarlığında toprağa verildi.

ŞANLIURFA’YA TAYİN OLMUŞTU

Cenaze törenine, Sırakaya’nın ailesi ve yakınları, Vali Yunus Sezer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ilçe ve kasaba belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı. Süleyman Sırakaya, önceki gün Gaziantep-Kahramanmaraş otoyolunun 12. kilometresinde aracın devrilmesi sonucu ağır yaralı olarak Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Sırakaya, burada müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Uzman onbaşı Süleyman Sırakaya’nın Hatay’dan Şanlıurfa’ya görevlendirildiği öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x