Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Çalışmalar yerinde incelendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer,  yol çalışmaları, sulu mağara ve macera adasını da içine alan bir dizi incelemelerde bulundu.

ÇİPİDERESİ KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA SOHBET

Vali Sezer, ilk olarak Keskin ilçesi Çipideresi köyü’nde devam eden yol çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrası vatandaşlarla bir araya gelen ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Sezer “ Köylerimizin yollarını daha kullanılabilir ve sağlıklı hale getirebilmek için bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çipideresi köyümüzde de 8 km’lik tek kat sathi kaplama yol çalışmaları devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarımız mevsim şartları elverdiği sürece il genelinde devam edecek” diye konuştu.

KESKİN SULU MAĞARA

Asfalt yola kavuşma sevinci yaşayan vatandaşlarda Vali Sezer’e şükranlarını iletti. Daha sonra Keskin ilçesinde restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden Sulu Mağara’da incelemelerde bulunan Vali Sezer, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Sezer sulu mağara ziyaretinin ardından, Cankurtaran- Esatmüminli- Ortasöken ve Eskialbudak köyleri arasında devam eden 9 km’lik tek kat sathi kaplama yol çalışmalarını yerinde inceledi.

MACERA ADASI ÇALIŞMALARI

Son olarak Yahşihan ilçesi Irmak köyünde ilk defa uygulanan 2,5 km uzunluğundaki beton yol ile yine Irmak köyünde yapım çalışmaları devam eden ve öğrenciler ve gençler için sosyal dayanışmayı sağlayan ortak kullanım alanlarının oluşturulacağı Macera Adası’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Sezer, yürütülen çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı. İnceleme ziyaretlerinde, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Akbaş, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ile İl Özel İdaresi yetkilileri de hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x