GündemManşetYaşam

Sayaçlara dikkat!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada  vatandaşların özellikle su sayaçlarını donma tehlikesine karşı koruması gerektiği belirtilerek, su sayacı dışarıda olan abonelerin, donma tehlikesine karşı gerekli önlemleri almaları vurgulandı.

 

VATANDAŞ UYARILDI
Belediye’den yapılan açıklamada ‘Soğuk havalarda   su sayaçlarının zarar görmemesi için açıkta bulunan sayaçların üzerlerini talaş, elyaf, cam yünü gibi maddelerle izole edilmesi gerektiğini belirtildi. Ayrıca soğuk havalarda don olayından su tesisatının olumsuz etkilenmemesi için binalarda bulunan ana kolon borularının da yalıtım yapılmasına dikkat edilmesi konusunda vatandaşlar uyarıldı. Vatandaşların su tesisatlarının donması halinde su sayacına ve tesisata sıcak su ateş ile çözüm yolu aramamaları gerektiğini aksi halde tesisat ve sayacın yarılmasına neden olacağı’ifade edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu