KırıkkaleManşet

Saygılı çalışmaları inceledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gündoğdu Mahallesi’nde ki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Millet Caddesi’ne sellik yapıldı

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Saygılı daha sonra Millet Caddesinde yapılan sellik çalışmalarını takip etti. Millet caddesinin trafiğe kapatılan bölümünde yapılan sellik çalışmaları sayesinde arka arkaya 2 kez yaşanan sel felaketlerinin etkisi de en az seviyeye indirilmiş olacak. Gündoğdu mahallesinde yol ve asfalt, Millet caddesinde de sellik çalışmalarını takip eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın gün içerisinde 3. Durağı Yenimahalle Devebağırtan mevkii’nde ki TOKİ konutlarının bulunduğu alan oldu.

TOKİ sakinlerinin talepleri yerine getirildi

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler özellikle TOKİ konutlarında oturan vatandaşların yoğun talebini yerine getirdi. TOKİ önünde ki bordür, kaldırım ve yol çalışmalarının yapıldığı alanda yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Saygılı vatandaşlarla da bir araya geldi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı mahallelerinde gören vatandaşlar çalışmalar hakkında görüşlerini dile getirdiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu