Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Saygılı, “Şehitlerimiz gurur ve onur kaynağı”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve Şehit Aileleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saygılı, vatan için canını veren şehitler için üzüldüğünü  ancak gurur ve onur kaynağı olduğunu söyledi.
‘SAYGILI ARTI BİR KİMLİK KAZANDIRACAK’
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret eden şehit aileleri hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, belediye hizmetlerinin şehir için çok önemli olduğunu ve Başkan Saygılı’ya bu konuda sonsuz güven duyduklarını söyledi. Başkan Saygılı’nın ‘Kırıkkaleliyim’ demeyi çok iyi bildiğini sözlerine ekleyen Torunlu, Kırıkkale’nin çok iyi hizmetler alacağına son derece inandıklarını söyledi. Çevre illerden Kırıkkale’nin hiçbir eksiğinin olmadığını ve üstüne üstlük fazlası olması gerektiğine inandığını dile getiren Torunlu, Başkan Saygılı ile şehrin artı bir kimlik kazanacağını ifade etti.
 
ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR
Şehit ailelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Saygılı ise şehitliğin çok ayrı bir mertebe olduğunu ve Kırıkkaleli birçok gencin bu vatan uğruna canını feda ettiğini söyledi. Şehitlik için “Ateş düştüğü yeri yakar” diyen Başkan Saygılı, bir o kadar şehitliğin gurur ve onur olduğunu söyledi. Şehit ailelerine Allah’tan sabır dileyen Saygılı, bir Kırıkkaleli olarak şehitlerle gurur duyduğunu açıkça ifade etti. Saygılı, “Bizim Kırıkkale’nin gençleri asker olmayı, polis olmayı çok istiyor. Vatanını en çok seven gençler buralarda yetişiyor. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Kırıkkaleli bir asker veya polise rastlamanız mümkün. Bu nedenle de şehit sayımız diğer illere göre fazla. Ancak bu gurur ve onur kaynağıdır” diye konuştu.

Başa dön tuşu