Manşet

Saygılı, Türk-İş ve TİSK Başkanlarını ağırladı

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Başkanı Özgür Burak Akkol'u Kırıkkale'de misafir etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Başkanı Özgür Burak Akkol’u Kırıkkale’de ağırladı.

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu(TİSK) Genel Başkanı Özgür Burak Akkol’u Kırıkkale’de ağırladı. Ziyaret kapsamında, şehirde işgücünün arttırılmasıyla ilgili önemli konuların ele alındığı ve verimli bir fikir alışverişinin gerçekleştirildiği bildirildi.

is.jpg

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Saygılı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Genel Başkanı Özgür Burak Akkol’u belediyede misafir etmekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Kırıkkale’nin işgücünün artırılması konusunda yapılan fikir alışverişinin son derece verimli geçtiğini ifade eden Saygılı, ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

silah.jpg

SAYGILI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Saygılı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:” TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ve TİSK Genel Başkanı Özgür Burak Akkol’u belediyemizde ağırladık.Kırıkkalemizde işgücünün artırılmasına yönelik çok verimli fikir alışverişinde bulunduk.Nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x