Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Seçim Süreci Bitmedi Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç seçim sürecinin bitmediğini ve devam ettiğini söyledi.  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç seçim sürecinin bitmediğini ve devam ettiğini söyledi.  

AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç bugün il başkanlığında açıklamalarda bulundu. Başkan Bahadır Kılıç açıklamasında şu ifadelere yerdi;

‘Seçim süreci bitmedi devam ediyor. Seçim sürecinden istediğimiz oy çıkmadı. Ama yapılan seçimde Cumhurbaşkanımıza verilen oy üst düzeyde biz onu inşallah önümüzdeki süreçte daha çok yükselteceğiz. Fakat milletvekili seçiminde biz 3-0 hedefiyle yola çıktık. Ama maalesef bu konuda kesinlikle istenilen düzeyi yakalayamadığımız için üzgünlük içerisindeyiz.

Tabii buralarda eksiklikler, aksaklıklar oldu. Ben dahil herkesin eksiklikleri varsa bu günü geldiğinde, zamanı geldiğinde oturup konuşulacak. Herkese yaptığının hakkını alacak, bedelini ödeyecek? Saygıdeğer milletvekili adayımız Ergün Tekin Beyi sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadı.

Siyasete de inşallah onunla beraber devam edeceğiz. Milletvekili sadece seçilmekle olmuyor. Gece gündüz inşallah hep beraber yan yana olacağız. Omuz omuza olacağız. Herkesin derdine çare olacağız diyorum.

Biz yılmadık, yorulmadık Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de inşallah alınan oy oranını 10-15 puan arttırmak üzere yola çıktık. Tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizin desteklerini istiyoruz” ifadesini kullandı.

HABER: YELİZ ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu