Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ergün Tekin’den Kırıkkale’ye İki Müjde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçiminde Ak Parti’den Milletvekili adayı olan iş insanı Ergün Tekin, Kırıkkale’nin üzerinden elini çekmediğini söyleyerek, “İki müjde veriyorum. Kırıkkale’nin özel Televizyonunu kuruyorum. Keskin OSB’ye 400 trilyonluk yatırımı başlatıyoruz” diye konuştu.  

HABER: YELİZ ERDEM

Ak Parti’den Milletvekili adayı olan iş insanı Ergün Tekin il başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyerek süreci değerlendirdi.

Tekin’in değerlendirme toplantısına AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatlarının katılımıyla seçim süreci değerlendirme toplantısı düzenledi.

AK Parti Milletvekili adayı Tekin “Bir ay önce bir yarışa çıktık. Her zaman o gün de söyledim. Allah ne hayırlısı onu nasip etsin diye. Bildiğiniz gibi ucu ucuna kaçırdık. Çok sıkı bir çalışma yaptık. Hakikaten ben insanların güler yüzlü, tatlı sözünü, ben Kırıkkalemi çok seviyorum. Kırıkkale insanını çok seviyorum. Verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Şu saatten sonra daha da heyecanım arttı. Kırıkkale ve Genel Merkez’de görev alacağım.

Ve yine Allah nasip eder, bir bakan yardımcılığı alacağız. Hiç kimse unutmasın ki ben bu davaya gönlümü, Cumhurbaşkanıma da hayatımı adamış bir insanım. Kimseyi küsme, darılma, öyle bir şey, kızgınlığım yoktur. Ama bazı şeyler var ki bir gün anlatacağım. Diğerlerini seçim sonunda da büyük bir basın toplantısı yapacağım.

Bu oylar neydi, ne oldu? Niye böyle oldu? Hepsini açıklayacağız. Ama bildiğiniz gibi şimdi hakikaten devletimizin bekası için, vatanımızın, milletimizin beka için çok büyük bir cumhurbaşkanlığı seçimi var önümüzde. Bir kardeşiniz olarak 28 Mayıs seçimi için gördüğünüz o tempoyu gene burada göreceksiniz. Sabah akşam gece gündüz çalışacağım” diye konuştu.

Bu partinin il başkanlığı, Vekilliğini, sütünden, suyundan, huyundan her türlü vasfından yararlanmış bir arkadaşımız. Ben bu arkadaşımızla o kadar samimi değildim. Seçilmeye hatta cumhurbaşkanımı beni çağırdığı ve ısrar etti, kendisiyle Ankara’da buluştuk. Dedi ki ben de adayım. Nasıl oluyor Mehmet bey sen başvurmadın. Yok beni yapılacaklar dedi. Peki ben böyle bir şey bilmiyorum dedim. Aradan zaman geçtikten sonra listeler açıklandı. Kendisi arayarak dedim ki Mehmet’ciğim gözün aydın, bugüne kadar hep Kırşehirlilik yaptın, ekipçilik yaptın, ne güzel birinci sırada çok sevdiğimiz bir kardeşimiz aday oldu.

Bana verdiği cevabı buradan bütün Kırıkkale’yle paylaşmak istiyorum. ‘Benim işim olmaz, ben başka partiye çalışırım’ dedi. Bundan sonra da dedim ki, Mehmet Bey, bütün Kırşehirli arkadaşlarımız kenetlendi. bu kardeşimize çalışıyor, kardeşimiz hakikaten pırıl pırıl birisi, siz niye böyle düşünüyorsunuz dedim. O daha dünkü çocuk dedi. Demek ki ben yoksam tufan deniyor. Bu davada tufan falan olamaz.

Şu dakikadan sonra bilin ki ben mücadeleyi seven hırslı bir insanımdır. Şu dakikadan sonra Kırıkkale’ye iki müjde veriyorum. Yarından itibaren Kırıkkale’nin ilk özel televizyonunu kuruyorum. Çok büyük iki yatırım getiriyorum. Bunlardan birincisini kendim Keskin OSB’ye yapacağım. Yarın yada birgün arsa almaya gidiyorum. Hayatım boyunca hiç korkak çalışmadım. Her şey milletvekilliğiyle olmuyor. Özel sektör gücümüz var Allah’a şükür.

Biz de bu saatten sonra Cumhurbaşkanımızın izinde bütün özel sektörü Kırıkkale’ye davet edeceğim. Ömrümü buraya adıyorum. Bundan sonra daha çok aranızdayız. İstanbul’da işimi bitirdim. Ankara ve Kırıkkale de benim işim. Bundan sonra ya genel merkezdeyim yada Kırıkkale’deyim. Bunu da laf olsun diye söylemiyorum, bugüne kadar yaptıklarım ortada. Her örnek olduk. Bugünde Keskin OSB’de en az 300-400 trilyonluk yatırıma başlayacağım” ifadesini kullandı.

Seçim sürecinde destek verenlere teşekkür eden Ak Partili aday Tekin “Müşahitlerimiz, bacılarımız, ablalarımız hakikaten can ve yürekli çalışan insanlar vardı. Bunları gözlerimle gördüm. Ben onları unutmadım, Allah ne güzel bir sevgi vermiş dedim bu insanların kalbine ki böyle gece gündüz demeden koşuşturuyor bu arkadaşlar. Ben bu seçimin adını maskeli seçim koydum. Bunu düşününce anlarsınız. Allah rahmetli annem bana derdi ki oğlum sen herkesi kendin gibi tanıyorsun. Benimde yanıldığım nokta bu oldu. Hiç önemli değil. Kırıkkale’den elimi çekmiyorum. Buradan uzaklaşmıyorum, ya Genel merkezde görev alacağım, daha Cumhurbaşkanımızla görüşmedim, o ne emrederse onu yapacağım. Önemli olan davadır, Ahmet, Mehmet gider, Mustafa-Hüseyin gelir, Cumhurbaşkanımız önemlidir. Dava önemlidir. Bunu görmedikten sonra ne anlamı var. Burada ben siyaseti yok, biz siyaseti vardır. Ak parti İl Başkanlığı kimsenin babasının malı değil. Beni görmekten sıkılacaksınız. Şu yatırımları da bir yapayım, arkasından bütün yatırımlar üşüşecek, gelecek. Mustafa’yla da dün konuştum. Tebrik ettim. Halil Bey’i de aradım, tebrik ettim. Kaybedenleri de aradım. Sonuçta bu memleket için çalışılacak. Ama bunu bilin ki bir milletvekili gibi bütün ilişkilerimi Kırıkkale için kullanacağım. Benim derdim Kırıkkale, benim derdim gençler. Bu çocuklar burada kalsın istiyorum. Bu kardeşinizin bir sene içinde neler yapacağını göreceksiniz. Seçim sürecinde emek veren, bu toplantımızda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu