Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

Şehidin var Kırıkkale

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şırnak’ın Silopi İlçesinde dün gece güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 3 YDG-H’linin öldürülmesinin ardından bugün ilçede gerginlik sürüyor.
Öğleden sonra Barbaros Mahallesi’ndeki olaylara müdahaleye giden polis zırhlı aracının geçişi sırasında yola tuzaklanan bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Şiddetli patlamada araçta bulunan 1 polis şehit olurken, 4 polis de yaralandı. Yaralı polisleri Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kırıkkale Şehidine ağlıyor
Silopi ilçesinde şehit düşen Kırıkkale nüfusuna kayıtlı polis memuru Yılmaz Dikmen’in 1 ay önce yine Silopi ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı ve hava değişimi için memleketi Kırıkkale’ye geldiği öğrenildi. İyileştikten sonra geçtiğimiz günlerde yeniden Silopi’de görevine başlayan şehit Dikmen, bugün uğradığı saldırıda şehit düştü.
Öte yandan Silopi’nin Barbaros ve Karşıyaka Mahallesi’nde de olaylar sürüyor. Sık sık silah ve patlama seslerinin duyulduğu mahallelerden dumanlar yükseldiği görüldü. Barbaros Mahallesi’nde bir grup vatandaşlar olayları protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Esnafları kepenk kapattığı ilçede vatandaşlar evlerine çekildi.
 

Bu video Adobe Flash Player’ın son sürümünü gerektirmektedir.

Şehidin var Kırıkkale - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu