GündemManşet

Şehircilik konusunda istişarede bulundular

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehircilik konusunda istişarede bulundular

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı, makamında ziyaret etti.

 

BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDULAR

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Konya’da düzenlemiş olduğu İç Anadolu Bölgesi “Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı sonrasında, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı, makamında ziyaret etti. İç Anadolu’daki üç şehrin başarılı belediye başkanları yaptıkları toplantıda belediye hizmetleri, projeler ve modern şehircilik konularında istişare de bulundu.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aksaray’ın marka şehir olma yönünde hızla geliştiğini belirterek başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı tebrik etti. Başkan Yazgı ise komşu Kırşehir ile Kırıkkale’nin genç ve dinamik Başkanlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, İç Anadolu’nun iki güzel şehri Kırşehir ve Kırıkkale’nin çok güzel hizmetlere kavuştuğuna vurgu yaptı ve başkanlara başarılarının devamını diledi.

 

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x