Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Şehit aileleri iftarda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Garnizon Komutanlığı şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenledi. Şehit ailelerini bir araya getiren programda semazen gösterisi yapıldı.
 
Yoğun katılım
Askeri misafirhanede düzenlenen iftar yemeğine Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Coşkun, Bölge İdaresi Başkanı Emine Aktepe, davetliler, Şehit aileleri ve gaziler katıldı. Vali Ali Kolat, iftar öncesinde masaları tek tek gezerek davetlilerle bir süre sohbet etti.
 
Semazen gösterisi büyüledi
İftar programında bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, Garnizon Komutanlığı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin topraklarını vatan yapmak için bu uğurda kanını ve canını seve seve feda eden şehit ve gazileri saygı ve minnetle andığını dile getirerek, iftar programına katılan davetlilere teşekkür etti. Düzenlenen programda, İl Müftüsü Bekir Gerek, şehit ve gaziler için dua okudu. Daha sonra program, Semazen Gösterisi ile devam etti
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu