GündemKırıkkaleManşet

Şehit aileleri ve gaziler Anıtkabir’i ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut tarafından, Şehit aileleri ve Gazilerden oluşan 80 kişilik heyet Anıtkabir, Jandarma Şehitliği ve Jandarma müzesi ziyareti etti.

 

ÇELENK BIRAKTILAR

İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut tarafından Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığından uğurlanan Şehit ve Gazi aileleri önce Anıtkabiri ziyaret ettiler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunan Aileler, Atanın huzuruna çıkmanın gururunu yaşadılar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kullandığı silah ve eşyaları inceleyen aileler ziyaretin ikinci durağı olan Jandarma Şehitliğini ve Müzesini ziyaret ettiler.

 

DUYGULU ANLAR YAŞADILAR

Jandarma Şehitliği ziyaretinde Kendi evlatlarının ve Babalarının isimlerini ve resimlerini gören aileler duygulu anlar yaşadı, gözyaşlarını tutamadı. Şehit aileleri ve Gaziler düzenlenen ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek; Başta Jandarma Genel Komutanlığı olmak üzere İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut ve İl Jandarma Komutanlığı personeline, Anıtkabir Komutanlığı personeline, Anıttepe Sosyal Tesisler Müdürlüğüne ve Jandarma Müze Komutanlığına ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Şehit aileleri ve gaziler Anıtkabir’i ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Şehit aileleri ve gaziler Anıtkabir’i ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu