Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit aileleri ve gaziler aşure dağıttı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından Muharrem ayı münasebeti ile Aşure günü düzenledi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Atatürk Aile Çay Bahçesinde Şehit Anneleri ve Gazi eşleri tarafından hazırlanan Aşure misafirlere ikram edildi. Geniş katılımın olduğu Aşure programa, Vali Yardımcısı Rıfat Ata ve Eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak ve İl Jandarma Personeli, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar VE İl Emniyet Müdürlüğü Personeli, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Eşi, İl Sağlık Müdürü Mustafa, İl Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan, Şehitlik Cami Din Görevlisi Yalçın Demirel, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

 

DUALAR YAPILDI

Dernek Başkanı Rıfat Öcal; “Dernek olarak organize ettiğimiz Muharrem Ayı Aşure günü programımıza katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün Kerbela Şehitlerimizi anıyoruz. Bu Vesile ile de, Yüce Devletimizin Bölünmez bütünlüğü uğruna Şahadet mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimizi ve hakkın rahmetine kavuşan Gazilerimizi de rahmetle anıyoruz” dedi. Düzenlenen programda Şehitlik Cami Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Kuran-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından verilen yemek ve aşurenin duası yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu