GündemKırıkkaleManşet

Şehit ailelerinden Paşa’ya ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Aileleri Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.
 
Sorunlara çözüm bekliyoruz
Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, “Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret ettik. Şehit aileleri olarak Vatan İçin Can Verenler Derneği, Türk milleti tarihin var olduğundan beri hür ve bağımsız yaşıyorsa bunu vatanı için canını esirgemeyen kahraman evlatlarına borçludur. Ülke ve millet menfaati için canını kanını seve seve feda etmeye yemin etmiş bu kişiler yapılmış olan bu fedakârlıklar karşısında gerekli maddi ve manevi desteği almadıkları için toplumun dışına itilmenin üzüntüsünü yaşamaktadırlar. Bizde millet olarak bu yiğitlerimize ne kadar fedakârlık yapsak azdır. Öyleyse bizim hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamız için kendi canlarını vatana feda eden gençlerimize elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Ülkemiz için gerek savaşta gerekse eşkıya ile yapılan tüm savaşlarda şehit olan tüm şehit yakınlarına gerekli itibarı vermeliyiz. Tüm yetkililer bu vatan evlatlarının sorunlarına eğilip bir çözüm bulmaları daha sonraki aslanlarımızın yurt savunmasındaki kararlılığa en büyük örnek teşkil edecektir.’’şeklinde konuştu.
 
 
RAHMETLE ANIYORUZ
Torunlu “Unutmamalıyız ki vatan için ölmenin yanında vatan için yaşamanın da bir görev olduğunu bilmek gerekir. Vatan içindeki yaşantı apayrı bir güzellikte olmalıdır. Uğruna ölünecek kadar güzel bir vatanda o değerde bir yaşam sürmek gerekir gerçekten. Vatan toprakları üzerindeki huzur, barış ve mutluluk içinde yaşayan insanlar vatanın olmazsa olmaz parçasıdırlar. Vatan üzerinde huzurlu ve mutlu yaşamak için öncelikli parolamız, Atatürk’ün dediği gibi: “Yurtta sulh, cihanda sulh” olmalıdır. Vatanın parçası olan biz millete düşen görev ise her alanda yılmadan çalışıp büyük başarılara imza atarak, atalarımıza ve şehitlerimize layık olmak olmalıdır. Kırıkkale vatan için can verenler Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu şehit aileleri her zaman derneğimizin yanında sırasında yaptığı konuşmada Öncelikle gerek şahsım adına gerek yönetim kurulum adına gerekse şehit yakınları adına kısacası hepimizden hepinize selam olsun sözlerimle başlamak istiyorum. Bizler, her birimiz ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda etmiş aziz şehitlerin birer yakınlarıyız. Değerli Dostlar; şehit yakınları olmaktan son derece onurlu ve gururluyuz. Hiçbir zaman isyancı olmadık, olmamız da mümkün değildir. Şehitleri başta olmak üzere, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu