Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Şehit ailelerinden Vali Sezer’e ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği yöneticileri ve şehit ailelerinden oluşan bir heyet Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sezer kapısının şehit ailelerine her zaman açık olduğunu söyledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Şehit aileleri kısa bir süre önce Kırıkkale Valiliği görevine atanan Vali Yunus Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, Vali Sezer’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Torunlu ve şehit aileleriyle bir süre görüşen Vali Sezer ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ve minnet duygularını ifade etti.

 

KAPIMIZ, GÖNLÜMÜZ SİZLERE SONUNA KADAR AÇIK

Vali Sezer “Bu milletin evlatları, devlet ne zaman zor duruma düşmüşse, bekasını tehlikede görmüşse kenetlenmiştir. Başını, gövdesini her zaman ortaya koymuştur. O kahramanlara hayatımız boyunca ne kadar minnet etsek azdır. Bizler, sizlere çok şey borçluyuz. Bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Beni bir evladınız, kardeşiniz olarak görün. Kapımız, gönlümüz sizlere sonuna kadar açık. Allah bizleri, sizlere ve aziz şehitlerimizin manevi ruhaniyetlerine mahçup etmesin” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x