Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit Akçadağ dualarla anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı ile Şehit Polis Memuru Ramazan Akçadağ Şehit oluşunun 1.yıl dönümünde dualarla anıldı.

 

İKRAMLAR YAPILDI

İlk Program Şehidimizin ailesi tarafından Polisevinde yemek ikramı ile başladı. Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Sait Özkılıç, Garnizon Komutanı Vekili İstikam Binbaşı Aydın Tekin, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve eşi, İl Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Tamer Duman, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Uğurlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve eşi, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş, Yahşihan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Oğuz Kahraman, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yönetimi, Şehit ve Gazi aileleri katıldı. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Ramazan Akçadağ hakkında bilgiler verdi. Öcal “Şehidimiz Ramazan Akçadağ; Ömer ve Yeter çiftinin 4 çocuğunun üçüncüsü olarak 11 Mart 1992 tarihinde İlimizde dünyaya gelmiştir. Şehidimiz, İlk ve Orta öğrenimini İlimiz Atatürk İlköğretim Okulunda, Lise Öğrenimini İlimiz Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde, Üniversite öğrenimini Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Bölümünde tamamlamıştır. ehidimiz Ramazan Akçadağ, Profosyenel Kaleci olarak Kırıkkale Sporda, Türk Metal Sporda, Hacılar Belediye Sporda görev yapmıştır. 2016 yılında kazandığı Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulundan 20 Mart 2017 tarihinde mezun olarak ilk görev yeri olarak Denizli İl Emniyet Müdürlüğü emrine ataması yapıldı” diye konuştu.

 

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Başkan Öcal “Şehidimiz Ramazan Akçadağ; Denizli İl Emniyet Müdürlüğü emrindeki görevinin henüz 8. günü olan 31 Mart 2017 tarihinde Çevik Kuvvet Ekibine ait Araç ile göreve gitmekte iken araçlarının kaza yapması sonucu 8 arkadaşı ile beraber yaralanmış, 12 Nisan 2017 tarihinde kaldırıldığı Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bekar olan Şehidimiz Ramazan Akçadağ, Kırıkkale Nur Caminde düzenlenen törenle İlimiz Şehitliğine defnedilmiştir” dedi. Nur Cami Din Görevlisi Murathan Önder tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Kavlak Cami Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından edilen dualar sonrası Şehidimizin kabrinin de bulunduğu Kırıkkale Şehitliğine gidildi. Şehidimizin kabri başında okunan Kuran-ı Kerim ve edilen dualarla tüm şehitler anıldı.

HABER MERKEZİ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x