Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Şehit İbrahim Ülger Şahadetinin 15. Yılında Anıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen Sınır Ötesi Güneş Operasyonları sırasında Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütü ile sağlanan sıcak temas sonrası şehit düşen P.ER İbrahim Ülger şahadetinin 15.yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen Sınır Ötesi Güneş Operasyonları sırasında Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütü ile sağlanan sıcak temas sonrası şehit düşen P.ER İbrahim Ülger şahadetinin 15.yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

KABRİ BAŞINDA ANILDI

22 Şubat 2008’da Irak’ın kuzeyinde yapılan sınır ötesi Güneş operasyonları sırasında PKK ile

İle girilen sıcak temasta şehit düşen P.ER İbrahim Ülger, önceki gün kabri başında dualarla anıldı. 15. Yıl dönümünde gerçekleştirilen anma programına Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehidin ailesi katıldı.

BİLGİ VERDİ

Şehidin anma programında koşuşan Dernek Başkanı Rıfat Öcal, “Şehidimiz P.Er İbrahim Ülger,Ali ve Zennure çiftinin üç çocuğundan en büyüğü olarak 15 Şubat 1987 tarihinde ilimizde dünyaya gelmiştir. Şehidimiz, ilk ve orta öğrenimini Yunus Emre İlköğretim Okulu’nda, lise öğrenimini Yıldırım Beyazıt Lisesi’nde tamamlamıştır. Okul hayatı sonrasında Askerlik görevine kadar babası ile birlikte mobilyacı mesleğinde çalışmıştır. Vatani görevinin acemi eğitimini Manisa Alaşehir’de tamamlamış, usta birliği olarak Siirt 3.Komando Tugay Komutanlığı emrine görevlendirilmiştir.” Bilgilerini verdi.

RUHU ŞAD, MEKÂNI CENNET OLSUN “DEDİ.

Öcal, sözlerinin devamında şu bulgileri aktardı. “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü pkk’nın sonlandırılması amacı ile sınır ötesi harekâtı düzenlediği Güneş Operasyonları sırasında 22 Şubat 2008 tarihinde İbrahim Ülger, Yusuf Özmen, Murat Bağtur ve Zafer Kılıç Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli olan Şehidimiz İbrahim Ülger, Kırıkkale Nur Caminde düzenlenen askeri törenle ilimiz Şehitliğine defnedilmiştir. Şehitlik Cami İmam Hatibi İsa Erkoç tarafından okunan Kuran ve edilen dualarla Şehidimiz İbrahim Ülger şahadetinin 15.yılında, bu vesile ile de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün Şehitlerimizi bir kez daha anıyoruz”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x