Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit yakınları basın mensuplarıyla bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rifat Öcal ile şehit yakınları ve gaziler, yerel ve ulusal medya çalışanlarıyla bir araya geldi.

BU ÜLKE BU ZOR DÖNEMİ ATLATACAK
Atatürk Parkı’nda bulunan şube başkanlığında gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Öcal, basın mensuplarına kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kırıkkale halkının manevi değerlerine sahip çıktığını vurgulayan Öcal, “Bu ülke bu zor dönemi Allah’ın izniyle atlatacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın”

HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA OLDUNUZ
“Bu terör örgütleri en kısa zamanda ülkemizi terk edecek ve inşallah güzel günler gelecek. Bizler yavrularımızı bu vatana kurban eyledik. Kırıkkale’miz manevi değerlerine sahip çıkan kentlerimizden. Sizler de her zaman bizlerin yanında oldunuz. Her şey için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Programda, basın mensuplarına şehit anneleri tarafından yapılan gözlemeler ikram edildi. Program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x