Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Şehit Yakınlarına Dizüstü Bilgisayar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca yürütülen ve finansmanını Halk Bankası’nın üstlendiği ‘Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi /Şehit Yakınları Buluşması’ projesi kapsamında Kırıkkale’de bulunan üç şehit yakınına dizüstü bilgisayar hediye edildi.

FEDAKÂRLIĞIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTILAR
Valilik makamında gerçekleştirilen dağıtım törenine Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu ile şehit yakınları katıldı. Bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Vali Haktankaçmaz, “Bugün şehitlerimizin bize emaneti olan kardeşlerimize Emine Erdoğan’ın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte yürüttükleri proje kapsamında Türk Milleti’nin ufak bir teşekkürü olarak dizüstü bilgisayarları kendilerine takdim ettik. Bunun anlamı kendilerinin yanında olduğumuzu ve kendilerini unutmadığımızı göstermekti. Şehitlerimiz yapılacak fedakârlığın en büyüğünü yaptılar. Biz sizleri şehitlerimizin bize emaneti olarak görüyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x