Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Şehitliğin bakımı hükümlüler tarafından yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Merkezde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında denetimli serbestlik altında bulunan ve kamu hizmeti yükümlülüğü devam eden hükümlüler Kırıkkale Şehitliğinin temizlik ve bakım çalışmalarını gerçekleştirdi. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevlilerince şehitliğe getirilen hükümlüler, tüm şehit mezarlarını itinayla temizledi. Ayrıca şehitlik ve çevresindeki yabani otlar ve çöpler toplandı.

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI

Yapılan çalışmalar hakkında Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan bilgilendirmede, “Adalet Bakanlığımızca; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bu vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimize ve onların aziz hatıralarına sahip çıkmak amacıyla denetimli serbestlik altında bulunan ve kamu hizmeti yükümlülüğü devam eden hükümlüler ve personelimizin katılımıyla şehitliğimizin; temizlik, bakım-onarım ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmış olup, bu çalışmalar daha öncesinde olduğu gibi bundan sonra da periyodik olarak devam ettirilecektir. Devletin bekası, istiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.” denildi.

SEMİNER VERİLDİ

Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Kırıkkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde de Müdürlüğün denetim ve gözetimi altında infazı devam hükümlü ve yükümlülere, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ali Rıza Koçoğlu ve Anadolu Türkmenler ve Yörükler Birliği Platform Başkanı Ali İhsan Akkaya tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu seminerler verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x