Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Dentapolle sağlıklı dişler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dentepol’den Kırıkkale’ye 5 yıldızlı ağız ve diş sağlığı merkezi

Ağız ve diş Sağlığında Kırıkkale’nin bir numaralı ismi olan Murat Öztürk, hizmet ağını genişleterek Dentapol Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini hizmete sundu. Adeta ünlüler geçidini andıran açılışta konuşan Öztürk, şehit çocukları ve 15 yaş altı yetim çocukların ağız ve diş sağlığını ücretsiz yapacağı açıklamasını yineledi.

GENİŞ KATILIM

Kırıkkale’de Dentapol Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete girdi. Çarşamba pazarı üstü Hanımeller Ortaokulu yanında gerçekleştirilen açılışa, Kırıkkale protokolünün yanı sıra, manken Tuğba Özay, sunucu Özlem Yıldız ve Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül katıldı. Geniş katılımla açılışı gerçekleştirilen açılışta konuşan İşletme Sahibi Diş Hekimi Murat Öztürk, şehit ailesi çocuğu ile annesi-babası olmayan 15 yaş altı yetim çocukların tüm ağız ve diş sağlığı tedavilerini ücretsiz gerçekleştireceklerini söyledi. Öztürk, konuşması sırasında anne ve babasını sahneye davet etti. Anne ve babasının elinden öpen Öztürk, geldiği noktada kendisine büyük destek veren ve her zaman yanında olan anne ve babasına teşekkür etti.

ÜNLÜLER GEÇİDİ

Kırıkkale halkının yoğun ilgi gösterdiği ünlüler tek tek mikrofonu eline alarak Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin hem Kırıkkale’ye hem de Diş Hekimi Murat Öztürk’e hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmalarının ardından sahneye çıkan Tuğba Özay, Kırıkkale halkına mini konser verdi. Açılış duasını Diş Hekimi Murat Öztürk yaptı. Duaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Hizmet binasını konuklara gezdirilerek, ikramlarda bulunuldu. Avrupa standartlarında Kırıkkale’ye 5 yıldızlı ağız ve diş sağlığı hizmeti verecek olan Dentopol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kırıkkale’nin en büyük özel  ağız ve diş sağlığı polikliniği özelliğini taşıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x