Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Serkal Gazyağcı Rektör Adayı Oldu

Eylül ayı içerisinde Kırıkkale Üniversitesi rektörlüğünün süresi dolmasından dolayı yeni atanma için başvurular devam ediyor. Kaynak: “İLİMİZİN PROJELERİNİ BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eylül ayı içerisinde Kırıkkale Üniversitesi rektörlüğünün süresi dolmasından dolayı yeni atanma için başvurular devam ediyor.

Kırıkkale Üniversitesi rektörlüğü için Prof. Dr Serkal Gazyağcı adaylık başvurusunda bulundu. Gazyağcı” Bu süre içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın rektör olarak ataması halinde ağır sanayi içerisinde olan ilimizin projelerini bitirmek ve ihtiyaç bulunan personeli tamamlamak için ders programları geliştireceğim” ifadelerini kullandı.

ŞEHİR VE ÜNİVERSİTE BÜTÜNLEŞMELİ

İlimizin bulunduğu coğrafik karayollarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Gazyağcı, ayrıca akademik çalışmaları destekleyerek üniversitenin ülke genelinde üst sıralara getirmeyi hedeflediğini söyledi. Şehir ve Üniversite bütünleşmesinin istenildiği düzeyde olmadğını belirten Gazyağcı, şehirle bütünleşmede ortak projelere ağırlık verilmesi gerektiğini ve bu yönde kamu ve STK’larla işbirliği içerisinde bulunacağını Üniversite ile ilin adına yakışır bir şekilde ülkede katkıda bulunulmasının en büyük arzusu olduğunu belirtti.

GAZYAĞCI KİMDİR?
Prof.Dr Serkal GAZYAĞCI 1977 Yılında Ankara’da doğmuştur. 1998 Yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde Lisans eğitimi almış ve Veteriner Hekim Unvanı almıştır. 2006 Yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsi Klinik bilimler İç Hastalıkları Anabilim dalında doktora eğitimini tamamlamış Bilim doktoru Unvanı almıştır. 2009 Yılında Kırıkkale Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi İç Hastalıkları ana bilim dalında Dr. Öğretim ÜyesiUnvanı, 2012 Yılında Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakultesi İç Hastalıkları Anabilim dalında Doç.Dr Unvanı, 2020 Yılında Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim dalında Profesör Unvanı almıştır.Erasmus değişim programı çerçevesinde davetli eğitmen olarak Polonya, Letonya, Macaristan ve İtalya ülkelerinde görev yapmıştır.Bilimsel olarak mesleki 3 adet kitabı olup ulusal ve uluslararası 100 üzerinde yayın ve tebliğleri mevcuttur.Sivil toplum kuruluşlarından Uluslararası Buiatri Derneği Türkiye Başkanı olup mesleki alanda en büyük derneklerden biridir.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x