EğitimGündemManşet

Sevgilerini İngilizceyle anlattılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Özel Sakarya Koleji, hayvanlara ve doğaya olan saygıyı çok farklı bir projeyle dile getirildi. Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştiren Kolej,  öğrencilerin besledikleri evcil hayvan türlerini İngilizce anlatmalarını sağladılar.  Kolej, öğrencilerine yaşanan hava kirliliklerine, doğal mirasların bilinçsizce kullanılması ve nesli tükenmekte olan hayvan türlerine dikkat çekmek amacıyla, ‘Evcil hayvan yarışması’ düzenledi.

ÖDÜL VERİLDİ
Jürinin seçmekte zorlandığı birbirinden renkli ve çekişmeli geçen yarışmada öğrencilerin evcil hayvanlarını kendi İngilizce seviyelerine göre anlatmaları katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Yarışmanın sonunda ise dereceye giren öğrencilere madalya ve para ödülü takdim edildi.

KALİTELİ EĞİTİM
Amaçlarının öğrencilere kaliteli bir dil eğitiminin yanı sıra doğaya ve hayvana saygı değerlerini  harmanlayarak sunmak olduğunu dile getiren Okul Müdürü İlhami Arıkan, Kırıkkale’de ilk kez yapılan projeyi  şu şekilde özetledi: “Bizim esas amacımız, öğrencilerimizin insana saygı duymanın yanı sıra içinde var olunduğumuz ve her daim muhtaç olduğumuz doğaya ile hayvanlara saygı temasını  aktarmaktır. İngilizce zümremizin organize ettiği bu proje, öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini değerlerimiz kapsamında sunma ve onlara yaparak yaşayarak öğrenme imkanını sunmaktadır. Amacımız her branşta olduğu gibi İngilizcenin de eğlenerek kalıcılığını arttırmaktır.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu