GündemManşet

Sevk Değerlendirme Komisyonu toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Sevk Değerlendirme Komisyonu toplandı. Düzenlenen toplantıda hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak ve mağduriyeti en aza indirmek adına kararlar alındığı bildirildi.
TEMSİLCİLER KATILDI
Konu hakkında İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Bakanlığımız 16.10.2009 tarih ve 27378 sayılı Yataklı Sağlık Tesislerinde Acil Servis Hizmetlerinin Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ gereğince İlimizde Müdürlüğümüzce kurulmuş olan Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu 14 Mayıs 2014 tarihinde İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Zekeriya Ercan’ın Başkanlığında, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü, Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı, Tıp Fakültesi Acil Anabilim Dalı Başkanı, Öğretim Üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Özel Hilal Hastanesi temsilcisinin katılımlarıyla toplanmıştır”
ÖNLEMLER ALINIYOR
Toplantıda Nisan ayında ilimizden diğer illere yapılan sevkler incelenmiştir. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak ve mağduriyeti en aza indirmek adına kararlar alınmıştır. Acil ve Afetlerde sağlık Hizmetleri Şube Müdürü tarafından ilimizde Nisan ayı içerisinde 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekiplerinin taşıdığı vakaların hastanelere dağılımları, hastanelerden yapılan sevkler, hastanelerin vaka red gerekçeleri ve ilimiz Acil Sağlık Hizmetlerinin şu an ki durumu hakkında istatistikî bilgiler verilerek, Acil Sağlık Hizmetlerinde yaşanabilecek aksaklıkların önceden tespit edilip önlem alınmasına ilişkin kararlar alınmıştır”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu