Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

SGK’dan MÜSİAD’a ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Veli Karacaköylü, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Başkanı Mustafa Kaplan’ı ziyaret etti.

28 ŞUBAT 2019 TARİHİNE KADAR UZATILDI

SGK Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü, 7143 Sayılı “ Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun “ kapsamında yapılandırma müracaatında bulunarak borçlarını ödemeyen ve yapılandırmaları bozulan  işverenlerimiz ile primini kendi ödeyen sigortalılarımızın mağduriyet yaşamaması ve bu son fırsattan yararlanmaları için en geç 28 Şubat 2019 tarihine kadar uzatıldığını  belirtti. İl Müdürü Karacaköylü, Yeni Teşvik uygulamaları hakkında bilgi verdi.

İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ BİR KURUM

MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Mustafa Kaplan  “Şehrimizdeki bürokratların bizleri önemsemesi bizlere güç katmaktadır. Özellikle iş dünyası için önemli bir kurum olan SGK ile iş adamlarının karşılıklı istişareleri bizlerin ufkunu açmaktadır” diye konuştu.İl Müdürü Karacaköylü ise MÜSİAD’ın Kırıkkale için her zaman başarılı işlerde öncü olduğunu belirterek “Özellikle MÜSİAD gibi kurumları ülkemizin geleceği için önemsiyoruz” dedi. MÜSİAD Kırıkkale Başkanı Kaplan,  SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü’ye ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x