Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Sıcak asfaltla buluşmayan köy kalmayacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çerikli Beldesinde incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, 3-5 yıl içerisinde sıcak asfaltla buluşmayan köyün kalmayacağını söyledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çerikli Beldesi programı kapsamında ilk olarak Buğday alımı yapılan Tarım Ürünleri, Lisanslı Depoculuk Tesisini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, sonrasında yapımı devam eden Çerikli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra Çerikli- Çongar yolundaki sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Vali Haktankaçmaz, köy camii avlusunda vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

12,6 KM SICAK ASFALT

Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti yapmanın gayret ve çabası içinde olduklarını belirten Vali Haktankaçmaz, “Çerikli Beldesi ile Çongar köyü arasındaki sıcak asfalt çalışmalarımız devam etmektedir. Yaklaşık 12,6 km uzunluğundaki yolu sıcak asfalt ile buluşturacağız ve buda bizleri mutlu ediyor. Gerekli kaynağın sağlanması halinde 3-5 yıl içerisinde sıcak asfaltla buluşmayan köyümüz kalmayacak” dedi. İncelemelerde, Delice Kaymakam Vekili Onur Alp Bıçakcı, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Adem Yeni, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Kasım Atasoy ve diğer yetkililerde hazır bulundu.

Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x