Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şıkıdım AVM 1 yaşında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir yıl önce marka ve ucuzluğun adresi sloganıyla Kırıkkale piyasasına hızlı bir giriş yapan Şıkıdım AVM, kısa sürede Kırıkkalelilerin uğrak yeri haline geldi. Birinci yaşına özel kutlamaları ile markasını taçlandıran Şıkıdım AVM, birçok üründe indirime gitti.
 
YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI
Kalite ve ucuzluğu Yenimahalle Plevne Caddesi üzerinde bölge halkının ayağına getiren Şıkıdım’ın 1’inci yıl kutlama törenine yüzlerce vatandaş katıldı. 1’inci yaşa özel müşterilerine çeşitli ikramlar dağıtıldı. Dualar okundu. 1’inci yılına özel indirimler yapılmasından dolayı vatandaşlar mağazaya akın etti. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar mağaza içerisinde izdiham yarattı.
 
MERKEZE MAĞAZA
Şıkıdım AVM İşletme Sahibi Recep Aksoy, “Allaha şükürler olsun 1 yılımızı doldurduk. İnşallah daha da uzun ömürlü olacağına inandığımız markamızı her yıl geçtikçe büyüteceğiz. Gelecekteki vizyonlarımızdan birisi merkeze bir mağaza açmak. Bunu başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 1’inci yılımıza özel yaptığımız kutlamalarımızda ve organizasyonda emeği gecen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
ZİNCİRİN İLK HALKASI
Şıkıdım tek katlı mağazasında, yüzlerce çeşit ürün ve markayı bölge halkının ayağına getirdi. Kırtasiyeden billuriyeye, küçük ev aletlerinden kozmetiğe yüzlerce ürünü bünyesinde barındıran Şıkıdım Mağazası Sahibi Recep Aksoy, “Kırıkkalemize yaptığımız bu yatırım inşallah hayırlı olur. Kırıkkalelilerin katkısıyla bu yatırımımızı diğer mahalle ve bölgelere de götürmek istiyoruz” dedi.
 
“DAHA UCUZU YOK”
Aksoy, “Ucuzluk deyince insanların kafasında kaliteli olmayan markalar geliyor. Ancak mağazamıza gelenler ve alışveriş yapanlar aldıkları ürünü kullandıklarında bu yanılgıyı farkedeceklerdir. Mağazamızda vatandaşımızın evinde, işyerinde, okulunda ve günlük yaşamında ihtiyaç duyacağı aletler ve araçlar yer almaktadır. Fiyatlarımız da ortadadır. “Daha ucuzu yok” sloganımızdır ve vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla gelip alışveriş yapabilirler” dedi.
Şıkıdım AVM 1 yaşında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Şıkıdım AVM 1 yaşında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriŞıkıdım AVM 1 yaşında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu