EkonomiManşet

Şıkıdım ucuzluğa yeni boyut getirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ucuzluğa bile ucuzluk getiren Şıkıdım, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışa özel indirimden yararlanmak isteyen yüzlerce vatandaş birbiriyle yarıştı.

Yüzlerce vatandaş katıldı

Kalite ve ucuzluğu Yenimahalle Plevne Caddesi üzerinde bölge halkının ayağına getiren Şıkıdım’ın açılış törenine yüzlerce vatandaş katıldı. Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, kamu ve özel kurum müdürlerinin de katıldığı açılış öncesinde dua edildi. Odalar Birliği Başkanı Köstekli, Bu tip market ve alışveriş merkezlerinin şehrin tüm bölgelerine yayılmasının Kırıkkale’nin kabuğunu kırdığına bir işaret olduğunu ifade etti.

“Kırıkkale büyüyor”

Köstekli, “Bu yerli işletmelerimizin sayısı arttıkça, Kırıkkale’mizin gelişmesi daha da hızlanıyor. Vergisini Kırıkkale’ye ödeyen bu işletmelerimiz sayesinde, hem ekonomimiz hem de istihdam alanlarımız büyüyor. Kırıkkalemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

İzdiham yaşandı

Açılış kurdelesini Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve Odalar Birliği Başkanı Köstekli kesti. Açılışın hemen ardından vatandaşlar mağazaya akın etti. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar mağaza içerisinde izdiham yarattı.

Zincirin ilk halkası

Şıkıdım tek katlı mağazasında, yüzlerce çeşit ürün ve markayı bölge halkının ayağına getirdi. Kırtasiyeden billuriyeye, küçük ev aletlerinden kozmetiğe yürlerce ürünü bünyesinde barındıran Şıkıdım Mağazası Sahibi Recep Aksoy, “Kırıkkalemize yaptığımız bu yatırım inşallah hayırlı olur. Kırıkkalelilerin katkısıyla bu yatırımımızı diğer mahalle ve bölgelere de götürmek istiyoruz” dedi.

“Daha ucuzu yok”

Aksoy, “Ucuzluk deyince insanların kafasında kaliteli olmayan markalar geliyor. Ancak mağazamıza gelenler ve alışveriş yapanlar aldıkları ürünü kullandıklarında bu yanılgıyı farkedeceklerdir. Mağazamızda vatandaşımızın evinde, işyerinde, okulunda ve günlük yaşamında ihtiyaç duyacağı aletler ve araçlar yer almaktadır. Fiyatlarımız da ortadadır. “Daha ucuzu yok” sloganımızdır ve vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla gelip alışveriş yapabilirler” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu