Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Sıkıntıları Çözeceğiz

Tüm Kamu-Sen Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkanı Cengiz Gümüş ile yönetimi, yerel ve ulusal basın mensupları temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldiler. Tüm Kamu-Sen Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkanı Cengiz Gümüş, "Biz siyasette olmak istemiyoruz. Biz sadece sağlık çalışanlarının ne sıkıntısı varsa onu çözeceğiz.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm Kamu-Sen Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkanı Cengiz Gümüş ile yönetimi, yerel ve ulusal basın mensupları temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldiler. Tüm Kamu-Sen Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkanı Cengiz Gümüş, “Biz siyasette olmak istemiyoruz. Biz sadece sağlık çalışanlarının ne sıkıntısı varsa onu çözeceğiz.”dedi.

BİZ BİR AİLE OLDUK

Başkan Gümüş, “Biz 8 ay içinde 500 yüzde 40 yüzde 50 sini gezdik. Bize çok büyük rağbet var. Mobbing  olayları çok büyük ilerledi. Sendika başkanları hastaneleri yönetir hale geldi. Özgür fikirlerinizi savunamıyorsunuz. Bizim sendikamıza üye değilsiniz seni buradan aldırırım noktasına geldi. Tıp fakültesinde sendikacılığın başladığını hissettirmek istedik. Biz gerçekten aile olduk. Bize herkes gönüllü olarak çalışıyor. Çünkü insanlar bazı şeylerden sıkıldı.”

HUZUR İSTİYORUZ

Sözlerine devam eden Gümüş, “Bizim arkadaşlarımız yoğun bakımda çalışıyor her işi yapıyor. Aldığı para 400 lira. Bu arkadaşlarımız diyor ki ‘Niye riske gireyim’. İdarelerde herkes şunu yapamıyor. Buranın kralı benim diyorlar. Hastanelerde çalışan hiç kimse mutlu girmiyor mutlu çıkmıyor. Siyasi baskı olduktan sonra bu işler düzelmiyor. 2 tane yeni üye aldık. Bize huzur istiyorlar diyor. Mobbingten kurtulmak istiyorlar. Para istemiyorlar. Hastanelerimizde çok büyük sıkıntılar var. Eskiden işte keyif vardı. Fakat şimdi huzur yok. Biz siyasette olmak istemiyoruz. Biz sadece sağlık çalışanlarının ne sıkıntısı varsa onu çözeceğiz. Yalanla dolanla bizim işimiz yok. Güzel gidiyoruz bize de inanan çok. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Hiç bir yöneticimizin şahsi  için bize gelmediler. Maddi manevi talepleri yok. Biz herkese gideceğiz neler yapabileceğimizi anlatacağız. Yoğun bakımlarda çok büyük sıkıntı var.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x