EkonomiGündemManşet

Silah Fabrikası’nı yoğun günler bekliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE Silah fabrikasında derece ve ünvan derecesi alan arkadaşlar Şube Başkanı Mürsel Öcal’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

DERECELERİN AÇILMASI GEREKİYORDU
Yıllardır açılmayan ünvan ve tezgah derecelerini vermiş olduğunuz özverili çalışma neticesinde sayenizde aldık emeği geçenlere teşekkür ederiz dediler. Şube Başkanı Mürsel Öcal Yapmış olduğu açıklamasında  “MKE kurumunda yıllarca açılmayan dereceleri tespit ederken farkındaydık bir grup arkadaşları kırma riskimiz vardı ama bu derecelerin de açılması gerekmekte idi.

KURUMUN GELECEĞİ MPT
Silah fabrikasını 2015 yılı yoğun bir çalışma beklemek de Milli Piyade tüfeğinin seri imalat anlaşması neticelenmek üzere Milli Piyade tüfeğinin üretiminde Özverili çalışarak anlımızın akı ile bu imalatı yetiştirmek zorundayız Milli Piyade tüfeğimiz Silah fabrikasının ve Kurumumuzun geleceğidir. Sizlere Çok büyük görevler düşmektedir. Silah fabrikası çalışanlarımızın bu silahın yapılmasında özverili ve gerekli fedakarlıkları yaparak çalışacaklarına eminim. Yeni görevleriniz hayırlı olsun başarılar dilerim’’ dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu