Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Sinerji Savunmadan Çalışanlarına Yüzde 15 Zam

Silah ve mühimmat sektöründe kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalara imza atan Sinerji Silah ve Mühimmat AŞ, sosyal alanda da çalışanlarını unutmuyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Silah ve mühimmat sektöründe kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalara imza atan Sinerji Silah ve Mühimmat AŞ, sosyal alanda da çalışanlarını unutmuyor.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI DUMAN: “ÇALIŞANLARIMIZIN EMEĞİNİN DAHA FAZLASINI VERMEK AMACIYLA ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”

Silah ve mühimmat sektöründe kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalara imza atan Sinerji Silah ve Mühimmat AŞ, sosyal alanda da çalışanlarını unutmuyor. Daha öncesinden yüzde 30 oranında maddi gıda desteği sağlayan şirket, Aralık ayı dahil çalışanlarının ücretlerine yüzde 15 oranında zam uyguladı.

ÇALIŞANLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Yaklaşık üç yıl önce Türkiye’nin ilk olma özelliği taşıyan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet göstermeye başlayan ve savunma sanayi alanında sağladığı çalışmalarla önemli katkı sunan Sinerji Silah ve Mühimmat AŞ, çalışanlarına yönelik sosyal alanda farkındalık oluşturuyor.  Sinerji Silah ve Mühimmat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, “Çalışanlarımızın emeğinin daha fazlasını vermek amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

YÜZDE 30 GIDA DESTEĞİ SAĞLANMIŞTI

Duman, “Her yıl ocak ayında yapılan maaş artışları hepimizin malumudur. Bu yıl döviz kurlarının hızlı ve beklenmedik artışı ve buna bağlı olarak gelişen enflasyonun yüksek seyretmesi maalesef sizlerin ve ailelerinizin ekonomik olarak yıpranmasına sebep olmuştur.

Bu yıl, insan kaynakları birimimizin yaptığı bir çalışmanın üst yönetimce değerlendirilmesi sonucunda; son dönemlerde yaşanan gelişmelerin olumsuz sonuçlarını minimum seviyede hissetmeniz için Kasım ayında yüzde 30 oranında gıda desteğini siz değerli çalışanlarımıza sunmuştuk.”

OCAK AYINDA YENİ BİR ARTIŞ DAHA BELİRLENECEK

“Aynı şekilde Aralık ayı maaşlarınız da yüzde 15 zamlı bir şekilde ödeme kararı verilmiş olup Ocak ayı içerisinde enflasyon oranı tekrar değerlendirilerek Ocak 2022 itibariyle geçerli olacak yeni bir artış oranı belirlenecek ve bu oran üzerinden Ocak ayı maaşları ödenecektir. Konu ile alakalı bir sorunuz olması halinde insan kaynakları birimi ile iletişime geçebilirsiniz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x