Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şirket Arslan’ı çoktan çizmiş!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Murat Arslan hakkındaki şok iddiaların yankıları Kırıkkale dışına taştı, Taksim Yatırım A.Ş Avukatı Adnan Şeker’den açıklama geldi; “Hiçbir zaman şubeyi ve şirketi temsil ve imza yetkisi olmamıştır”

 

“Hiçbir zaman yetkisi olmadı”

Avukat Adnan Şeker, yazılı açıklamasında Murat Arslan’ın Kırıkkale şube müdürü olarak değil, şube müdür yardımcısı olarak görev yaptığını belirterek, “14 Ekim 2014 tarihinde yayınlanan “Şok İddia” başlıklı haberde müvekkiliniz şirketin adına yer verilmiş bulunmaktadır. Haberde ismi geçen Murat Arslan’ın iş sözleşmesine 23 Eylül 2014 tarihinde son verilmiştir. Bu kişi hiçbir şekilde Kırıkkale şube müdürü olarak değil, şube müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. Ve hiçbir zaman şubeyi ve şirketi temsil ve imza yetkisi olmamıştır” ifadelerine yer verdi.

 

Gündem oluşturdu

Gazetemizin dünkü sayısında yer alan haberin yankıları Kırıkkale sınırlarını aştı. Sosyal paylaşım sitelerinde günün konusu haline geldi. Tartışmalarda Arslan’ın siyasi yönü ön plana çıkarılarak, çevresindeki kişilerden yüklü miktarda para aldığı ve kayıplara karıştığı iddia edildi. Arslan’ı tanıyanlar kendisine hala ulaşamadıklarını ve hiçbir haber alamadıklarını ifade ettiler.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu