Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Siyasetin yükü gençlerin omzunda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ve yeni oluşan yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Nezaket ziyareti

Ziyaret Başkanlık makamında gerçekleşti. Yurtseven, yeni yönetimin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Belediye Başkanı Saygılı’ya bilgi verdi. Belediye Başkanı Saygılı da ziyarette yaptığı konuşmada yeni gençlik kolları yönetimine başarılar diledi. Tüm gençleri kutlayan Başkan Saygılı siyasetin yükünün gençlerin omzunda olduğunu belirterek gençlik kollarını daha aktif bir konumda görmek istediklerinin kaydetti. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gençlik kolları yönetimi ile hatıra fotoğrafı çekindiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
unutma
unutma
4 Eylül 2014 12:59

Resimdeki gençlerin hepsi Kırıkkale’nin önde gelen zenginlerinin çocukları.Bu tipik bir akp işidir onların gariban ile işi olmaz çünki hep sonraki seçimlerin yatırımı yani kendi kazandıklarına bakarlar.

Başa dön tuşu